Servicii si Consultanta de Mediu
Misja
Avem nevoie de o legislatie clara si puternica pentru protectia mediului. Natura ne-a dat câteva semnale de alarma si continua sa o faca, datoria factorilor de decizie fiind aceea de a gasi cele mai bune soluții în politica de asigurare a unui mediu sanatos. Spațiul european tinde sa se erijeze în principalul factor de corectare si modernizare a legislației privitoare la mediu in vigoare, atât Uniunea Europeana cât si Curtea Europeana a Drepturilor Omului adoptând poziții comune în cadrul acestui proces, iar prin faptul ca aderarea UE la CEDO s-ar parea ca nu mai este decât o chestiune de timp putem vorbi de existența unui drept european al mediului.
Opis
Compania noastra este o firma de consultanta de mediu ce ofera solutii profesionale, optime si rapide la problemele de mediu ale organizatiilor. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a imbunatatii performanta de mediu, optimiza procesele si reduce riscurile si impacturile negative asupra mediului. Oferim servicii de consultanta unui numar vast de clienti precum organizatii industriale, investitori straini care dezvolta afaceri in Romania, companii internationale de mediu care cauta parteneri locali, administratii publice centrale si locale, firme de consultanta si persoane fizice preocupate de perfectionarea profesionala. Compania noastra este formata dintr-o echipa de ingineri si specialisti in protectia mediului si are scopul de a oferi servicii de consultanta de mediu moderne, complete si durabile. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamurire cu privire la problemele de protectia mediului:
- RAPORTARI ADMINISTRATIA FONDULUI PENTRU MEDIU
- RAPORTARI AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI
- MANAGEMENTUL DESEURILOR
- ACTE DE REGLEMENTARE
- AUDIT
Produkty
- Intocmirea declaratiilor specifice catre Administratia Fondului pentru Mediu, in conformitate cu legislatia in vigoare si depunerea acestora la sediul AFM.
- Identificarea obligațiilor la Fondul pentru mediu, asigurarea suportului pentru intocmirea declaratiilor (ambalaje, echipamente electrice si electronice, baterii, surse stationare, deseuri feroase si neferoase, uleiuri etc)
- Raportarea ambalajelor, echipamentelor electrice si electronice, baterii si acumulatori, anvelope catre organizatiile de transfer de responsabilitate.
- Identificarea operatorilor economici autorizati pentru preluarea responsabilitatii in vederea atingerii obiectivelor de reciclare/ valorificare a deseurilor din ambalaje.
- Raportarea anuala catre Agentia pentru Protectia Mediului gestiunii deseurilor.
- Raportari cu privire la monitorizarea factorilor de mediu (apa, aer, sol/subsol, zgomot si vibratii).
- Raportarea catre Agentia pentru Protectia Mediului uleiurilor uzate.
- Raportarea catre Ministerul Economiei anvelopelor uzate.
- Raportarea catre Agentia Nationala de Mediu bateriilor si acumulatorilor, deseurilor de echipamente electrice si electronice.
- Raportarea catre Agentia pentru Protectia Mediului planului de gestionare a compusilor organici volatili.
- Raportarea catre Agentia pentru Protectia Mediului chestionarelor privind inventarierea emisiilor industriale.
- Raportarea catre Agentia pentru Protectia Mediului substantelor periculoase.
- Inregistrarea rapoartelor de mediu in SIM (sistemul integrat de mediu – platforma electronica)
- Persoana responsabila cu managementul deseurilor – Certificat de Specialist in managementul deseurilor, cod COR325713 conform Legii 211/2011 (lipsa se sanctioneaza cu amenda 15.000-30.000RON).
- Verificarea amplasamentului in vederea stabilirii neconformitatilor in ceea ce priveste managementul deseurilor.
- Dosar propriu de management al deseurilor ce cuprinde identificarea, clasificarea si raportarea diferentiata a tipurilor d