Мы используем файлы cookie, чтобы анализировать трафик, подбирать для вас подходящий контент и рекламу, а также дать вам возможность делиться информацией в социальных сетях. Подробнее…
تهران جاب ویژن, 098778184498
О جاب ویژن سایت کاریابی و استخدام برنامه نویسی حرفه ای و مبتدی
راهنمای استخدام برنامه نویس؛ هر آنچه که کارجویان باید بدانند
با افزایش روزافزون کاربرد نرم‌افزارهای کامپیوتری و اپلیکیشن‌های موبایل در زندگی‌ ما، نیاز سازمان‌ها به جذب برنامه نویس، به طور چشمگیری در حال افزایش است. در واقع، در بازار کار برنامه‌نویسی، برخلاف بازار کار بسیاری از مشاغل دیگر، تعداد فرصت‌های شغلی بیش از تعداد کارجویان است. این تقاضای بالا برای استخدام برنامه نویس، حقوق برنامه نویس ها را نیز بالا برده است. تسلط بر چندین زبان برنامه‌نویسی و تخصص در یکی از آن‌ها می‌تواند فرصت‌های شغلی بی‌نظیری پیش روی شما بگذارد.

برنامه‌نویسان، می‌توانند با دانش برنامه‌نویسی خود، کسب و کار خودشان را راه بیندازند و به دنبال استخدام توسط شرکت‌های دیگر نباشند. در واقع، دانش برنامه‌نویسی، سرمایه‌ای ارزشمند است که به راحتی و تنها با کمی خلاقیت می‌توانید آن را نقد کنید.

سازمان‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی و نیمه‌خصوصی، همگی برای انجام کارهای بسیار متنوعی، به برنامه نویس نیاز دارند و مسئولیت‌هایی که بر عهده‌ی برنامه‌نویس قرار می‌گیرد، از شغلی به شغل دیگر، متفاوت است. درست است که یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی نیازمند تحصیلات نیست ولی برای حرفه‌ای شدن در برنامه‌نویسی حتما باید دانش کافی را داشته باشید که در بسیاری از موارد، در گروی تحصیلات عالی و گذراندن دوره‌های آموزشی است.

در این مقاله می‌خواهیم در رابطه با اهمیت برنامه نویسی و بازار کار آن، وظایف، مسئولیت‌ها، شایستگی‌ها و مهارت‌های برنامه‌نویسان حرفه‌ای، مزیت‌های انتخاب برنامه‌نویسی به عنوان شغل، دستمزد برنامه‌نویسان و بازار کار زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف صحبت کنیم.

دلیل تقاضای بالا برای استخدام برنامه نویس چیست؟
بازار کار برنامه نویسی
اگر سری به صفحه‌ی فرصت‌های شغلی جاب ویژن بزنید و از فیلتر گروه شغلی «توسعه نرم افزار و برنامه نویسی» استفاده کنید، تعداد بسیار زیاد آگهی‌های استخدام برنامه نویس، شما را شگفت‌زده می‌کند. اما چرا تقاضا برای جذب برنامه نویس تا این حد بالا است؟ با نگاهی به زندگی روزمره‌ی خود، به جواب این سوال پی می‌برید.

امروزه، زندگی ما بیش از هر زمان دیگری با فضای مجازی و ابزارهای دیجیتال، گره خورده است؛ به طوری که برای انجام بسیار از امور روزمره‌ی خود، وابستگی شدیدی به اینترنت و ابزارهای نرم‌افزاری
Миссия
ق مد نظرتان را از شما می‌پرسند. شما زمانی می‌توانید بهترین پاسخ را به این سوال بدهید که از بازار کار برنامه‌نویسی و دستمزدهای رایج برنامه‌نویسان، اطلاع داشته باشید. به همین دلیل، تیم جاب ویژن، هر سال گزارشی جامع از میزان حقوق برنامه‌نویسان تهیه می‌کند که می‌توانید به مراجعه به این لینک، گزارش تحلیلی حقوق برنامه نویسان را در سال ۹۸، مطالعه فرمایید.

حقوق مشاغل برنامه‌نویسی حضوری با حقوق دورکاری برنامه نویسی تفاوت چندانی ندارد اما بسیاری از فریلنسرها، درآمد پایین‌تری نسبت به برنامه‌نویسانی دارند که برای سازمان‌ یا شرکت خاصی کار می‌کنند. حقوق زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف نیز با هم دیگر تفاوت دارد. تمامی این جزئیات را می‌توانید در لینک فوق ببیند.

پیش از درج حقوق درخواستی در رزومه و پیش از ورود به جلسه‌ی مصاحبه، حتما حقوق متوسط را با در نظر گرفتن سابقه‌کاری، تحصیلات و زبان برنامه‌نویسی خود بدانید تا با درخواست حقوق بالاتر از متوسط، شانس خود را برای پیدا کردن شغل پایین نیاورید.

کدام زبان برنامه‌نویسی، بیشترین بازار کار را دارد؟
بهترین زبان برنامه نویسی
حدود ۶۰۰ زبان برنامه‌نویسی وجود دارد. نیاز و محبوبیت زبان‌های برنامه‌نویسی، سال به سال، تغییر می‌کند. به علاوه، زبان‌های برنامه‌نویسی جدید و دارای ویژگی‌های جذاب نیز خلق می‌شوند. اگر تازه در آغاز راه برنامه‌نویسی باشید، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که آگهی‌ استخدام برنامه نویس برای کدام زبان برنامه‌نویسی بیشتر است و شما باید کدام زبان برنامه نویسی را بیاموزید؟

یادگیری یک زبان برنامه‌نویسی، همیشه، نوعی سرمایه‌گذاری است. اگر شما یک برنامه‌نویس باتجربه باشید یا چندین زبان برنامه‌نویسی را بدانید، یادگیری یک زبان جدید برای شما چندان دشوار نیست. اما اگر تازه برنامه‌نویسی را شروع کرده باشید و بخواهید اولین یا دومین زبان برنامه‌نویسی خود را یاد بگیرید، بهتر است که یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی اصلی و پرتقاضا را بیاموزید. در اینجا می‌خواهیم مهم‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی را براساس بازار کار آن‌ها رتبه‌بندی کنیم.

۱- پایتون
با در نظر گرفتن تمامی رنکینگ‌های شناخته شده، ترندهای صنعتی و تعداد آگهی‌های استخدام برنامه نویس پایتون، این زبان برنامه‌نویسی، از نظر بازار کار در رتبه‌ی اول قرار می‌گیرد. در حال حاضر، پایتون
Описание
ونه برنامه‌نویسی را از صفر شروع کنیم؟
برنامه‌نویسی، یکی از هیجان‌انگیزترین مشاغل دیجیتال است. برنامه‌نویس، همانند خالقی است که از نیستی، هستی می‌آفریند. امروزه تمام جنبه‌های زندگی ما با دنیای دیجیتال گره خورده و بنابراین، برنامه‌نویسی، ابزاری قدرتمند برای تسلط هرچه بیشتر بر زندگی‌هایمان است. همین قدرتی که برنامه‌نویسی به ما می‌بخشد، این شغل را به یکی از جذاب‌ترین مشاغل دنیای مدرن تبدیل و استعدادهای زیادی را به خود جلب کرده است. در این وبلاگ جاب ویژن می‌خواهیم به این سوال پاسخ دهیم که چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟

برنامه‌نویسی؛ پلی مابین تخیل و واقعیت
دلایل محبوبیت برنامه نویسی
قابلیت‌های خارق‌العاده‌ی فناوری‌های دیجیتال، از همان اولین سال‌های توسعه‌ی این فناوری‌ها، پتانسیل بالای آن‌ها برای تغییر همیشگی دنیای سنتی ما به دنیایی مدرن را نشان می‌دادند و نهایتا فناوری‌های دیجیتال، سومین انقلاب صنعتی را پدید آوردند.

می‌توان گفت که مهم‌ترین اصول حرفه‌ای شدن در برنامه‌نویسی به شرح زیر هستند:

● از ابزارهای کمکی که درک شما از فرآیندهای پایه‌ای را کاهش می‌دهند، استفاده نکنید.
● خیلی به دنبال نوشتن یک کد ایده‌آل نباشید، زیرا ایده‌آل‌گرایی، وقت و انرژی زیادی از شما می‌گیرد و نهایتا به این نتیجه می‌رسید که هیچ ک
Награды
د ایده‌آلی وجود ندارد.
● خودتان را جای کاربری بگذارید که قرار است از محصول شما استفاده کند.
● سعی کنید در یک حوزه، متخصص شوید و از این شاخه به آن شاخه نپرید اما به حداقل دو یا سه زبان برنامه‌نویسی مسلط باشید.
● سعی کنید تا جایی که ممکن است کد‌های خود را ساده بنویسید.
● انعطاف‌پذیر باشید و خودتان را محدود به اصول و قواعد نکنید.

برنامه‌نویسی، یکی از مهیج‌ترین و رو‌به‌رشد‌ترین حرفه‌ها در حوزه‌ی فناوری است. برنامه‌نویسی نیازمند مهارت‌ها و ویژگی‌های شخصیتی خاصی است و اگر پتانسیل تبدیل‌شدن به یک برنامه‌نویس موفق را در خود می‌بینیم، می‌توانیم به سراغ پاسخ به این سوال برویم: چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟

شما برای شروع برنامه‌نویسی باید ابتدا حوزه‌ی کاری یا گروه شغلی مورد علاقه و متناسب با استعدادهای خود و سپس یک یا چند تا از پرکاربرد‌ترین زبان های برنامه نویسی در آن حوزه را انتخاب کنید. بعد از یادگیری باید از آموخته‌های خود به صورت عملی استفاده کنید. برای این کار بهتر است به دنبال آگهی‌های استخدام برنامه نویس در سایت‌های استخدامی همچون جاب ویژن باشید.

نکته‌ی مهم این است که پس از یادگیری و حتی استخدام در حوزه‌ی برنامه‌نویسی، هرگز از آموختن و آموزش‌دادن دست نکشید و پیوسته و سخت تمرین کنید. نهایتا، اگر می‌خواهید یک برنامه‌نویس حرفه‌ای شوید، اصول حرفه‌ای شدن و حرفه‌ای ماندن را از یاد نبرید.

منابع

indeed




دسته بندی :
برنامه‌نویسی
نوشته شده توسط جاب ویژن
اشتراک گذاری اشتراک گذاری
بدون دیدگاه
مطالب مشابه
بهترین زبان های برنامه نویسی برای ورود به بازار کار
بهترین زبان های برنامه نویسی برای ورود به بازار کار
بازار کار برنامه نویسی و هشت شغل پردرآمد برنامه نویسان
بازار کار برنامه نویسی و هشت شغل پردرآمد برنامه نویسان
نکاتی برای نوشتن یک نمونه رزومه برنامه نویس حرفه‌ای
نکاتی برای نوشتن یک نمونه رزومه برنامه نویس حرفه‌ای
دیدگاه ها
نظر خود را درباره این پست بنویسید.
نام و نام خانوادگی شما *
آدرس ایمیل شما * (نمایش داده نمیشود)
نظر شما *
کارجویان
رزومه ساز دوزبانه
جستجوی فرصت های شغلی
آزمون های خودشناسی
دوره های آموزشی
آشنایی بیشتر با شرکت ها
کارفرمایان
ثبت آگهی استخدام
جستجوی بانک رزومه
ارزیابی کارجویان
نمایشگاه های کار
بخش کارف
Основана
121222222222221
Продукты
نه برنامه نویسی را شروع کنیم؟ چگونه یادگیری برنامه نویسی را شروع کنیم حالا که با اهمیت برنامه‌نویسی و مهارت‌های مورد نیاز یک برنامه‌نویس موفق آشنا شدید، وقت آن است که به سراغ این سوال برویم که چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟ تعیین حوزه کاری برنامه‌نویسی در حوزه‌های مختلفی کاربرد دارد و شما باید بر حسب علاقه و استعداد خود، حوزه‌ای تخصصی برای آموزش برنامه نویسی و یادگیری زبان‌های مورد نیاز آن حوزه کاری، انتخاب کنید. به عنوان مثال، شما می‌توانید در حوزه‌هایی مثل برنامه‌نویسی وب، توسعه نرم‌افزار برای ویندوز، ت

Покупки в Tehran, Иран

Салон сотовой связи 3 Магазин аксессуаров 2 Магазин домашних животных 2 Магазин товаров для здоровья и красоты 2 Книжный магазин 1

Похожие места поблизости