Les cookies nous permettent de personnaliser le contenu et les annonces, d'offrir des fonctionnalités relatives aux médias sociaux et d'analyser notre trafic. En savoir plus…
26 John Towle Close
À propos Онлайн Психолог Оксфорд
Ивайло Петров CPsychol, Психолог Клиника Steady Sense, дългогодишен опит на психологически услуги във Велокобритания. Помощ за стрес, депресия, тревожност, проблеми във връзката и брака, проблеми при деца и юноши. тел. 07917924222, имейл: info@steadysense.org; www.steadysense.org.
Mission
Steady in Though Times
Description
Steady Sense e клиника за цялостно психологическо здраве. Steady Sense идва от английски и означава Устойчиво Чувство на баланс въпреки трудностите. В нашата работа ние прилагаме най-съвременните научни познания и опит като поставяме в центъра нуждите на клиента. Нашият възглед за човека и неговото здраве взема предвид неговото физическо, психическо, духовно и социално взаимодействие. Ние вярваме, че човек има потенциала да промени своето състояние и да намери сили и надежда за възстановяване и оптимално благополучие.
Produits
Онлайн психологическо консултиране и коучинг. Помощ за стрес, депресия, тревожност, проблеми във връзката и брака, проблеми при деца и юноши. Помощ за стрес и тревожност за COVID-19, обучение програми за управление на стреса, самооценката или майндфулнес. Възможност за консултиране на английски език при деца и юноши, които са родени или живеят в кралството. Предлага психoтерапия и психологичско консултиране с гъвкаво работно време съобразно нуждите на клиента.

Santé et médecine à Oxford, Royaume-Uni

Santé 3 Service de massages 3 Service de santé mentale 2 Thérapeute 2 Service de soins à domicile 2

Les places semblables à proximité