我们使用 Cookie 来制作贴合用户需求的内容与广告、提供社交媒体功能以及分析我们的流量. 查看详情…
26 John Towle Close
有关我们 Онлайн Психолог Оксфорд
Ивайло Петров CPsychol, Психолог Клиника Steady Sense, дългогодишен опит на психологически услуги във Велокобритания. Помощ за стрес, депресия, тревожност, проблеми във връзката и брака, проблеми при деца и юноши. тел. 07917924222, имейл: info@steadysense.org; www.steadysense.org.
任务
Steady in Though Times
公司描述
Steady Sense e клиника за цялостно психологическо здраве. Steady Sense идва от английски и означава Устойчиво Чувство на баланс въпреки трудностите. В нашата работа ние прилагаме най-съвременните научни познания и опит като поставяме в центъра нуждите на клиента. Нашият възглед за човека и неговото здраве взема предвид неговото физическо, психическо, духовно и социално взаимодействие. Ние вярваме, че човек има потенциала да промени своето състояние и да намери сили и надежда за възстановяване и оптимално благополучие.
产品
Онлайн психологическо консултиране и коучинг. Помощ за стрес, депресия, тревожност, проблеми във връзката и брака, проблеми при деца и юноши. Помощ за стрес и тревожност за COVID-19, обучение програми за управление на стреса, самооценката или майндфулнес. Възможност за консултиране на английски език при деца и юноши, които са родени или живеят в кралството. Предлага психoтерапия и психологичско консултиране с гъвкаво работно време съобразно нуждите на клиента.

健康 Oxford, 英国

医疗与健康 3 按摩服务 3 心理健康服务 2 治疗师 2 家庭医疗护理服务 2

Similar places nearby